Kā bloķēt īsziņas no noteikta numura iPhone tālrunī

Dažreiz tālrunī tiek saņemtas surogātpasta ziņas. Dažreiz cilvēki ir kaitinoši. Dažreiz jums vienkārši nepieciešams bloķēt cilvēkus. Labās ziņas ir tas, ka jūsu iPhone ir viegli.

Numuru bloķēšanā iPhone ir neliela dīvainība: bloķējamais numurs  ir  jāsaglabā jūsu kontaktpersonu sarakstā, jo citādi nav iespējams bloķēt konkrētu numuru. Mēs iesakām izveidot kontaktu ar nosaukumu “Spam” (vai tamlīdzīgi) un šai kontaktkartei pievienot visus nevēlamos numurus, lai netiktu pārblīvēts kontaktu saraksts.

Pēc šī numura pievienošanas kontaktiem ir divi veidi, kā to bloķēt. (Piezīme: tas bloķēs zvanus un īsziņas.)

Pirmā metode: bloķējiet kontaktu tieši no ziņojuma

Ja jums ir ērts ziņojums, vienkāršākais veids, kā bloķēt konkrētu sūtītāju, ir tieši no paša ziņojuma.

Ziņojumā pieskarieties “i” augšējā labajā stūrī.

Šajā izvēlnē pieskarieties personas vārdam un pēc tam ritiniet līdz ekrāna apakšai.

 

Pēdējai iespējai vajadzētu būt “Bloķēt šo zvanītāju”. Pieskarieties tam un pēc tam - “Bloķēt kontaktu”, lai apstiprinātu.

 

Bums. Viņu vairs nav.

Otrā metode: bloķējiet numuru manuāli

Ja jums nav ērta ziņojuma, numuru joprojām varat bloķēt manuāli.

Vispirms atveriet izvēlni Iestatījumi un pēc tam ritiniet uz leju, līdz redzat sadaļu “Ziņojumi”. Pieskarieties šai izvēlnei.

 

Apmēram trīs ceturtdaļas no šīs izvēlnes ir apakšnodaļā SMS / MMS ieraksts ar nosaukumu “Bloķēts”. Pieskarieties tam.

Šeit tiks parādīti visi bloķētie numuri. Lai pievienotu jaunu, pieskarieties “Pievienot jaunu”.

Tas atvērs jūsu kontaktu sarakstu - vienkārši meklējiet kontakta kartīti, kas ir saistīta ar bloķējamo numuru, un pēc tam pieskarieties tās nosaukumam. Tas tos uzreiz bloķēs.

 

Kā atbloķēt numuru

Ja mainījāties, jūs varat viegli atbloķēt lietotājus, pārejot atpakaļ izvēlnē Iestatījumi un pēc tam ritinot uz leju līdz sadaļai Ziņojumi.

 

Atveriet izvēlni “Bloķēts”.

Augšējā labajā stūrī pieskarieties “Rediģēt”.

Pieskarieties sarkanajai ikonai, kas atrodas pa kreisi no personas vārda, pēc tam apstipriniet, labajā pusē pieskaroties “Atbloķēt”.

Piezīme. Tas būs jādara katrai kontaktpersonas ierakstā esošajai opcijai (darbs, mājas utt.).